Kecap di handap ieu anu teu kaasup tempat jualan nyaeta?

Kecap di handap ieu anu teu kaasup tempat jualan nyaeta?

  1. toko
  2. warung
  3. saung
  4. jongko
  5. Semua jawaban benar

Jawaban: D. jongko.

Dilansir dari ensiklopedia, kecap di handap ieu anu teu kaasup tempat jualan nyaeta jongko.

Tinggalkan komentar